Espaguetis de película.
Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, espaguetis de película. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Espaguetis de película is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Espaguetis de película is something which I've loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have espaguetis de película using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Espaguetis de película:
- {Take 1/2 kg of carne picada de cerdo o mezclada con ternera.
- {Make ready 1 diente of ajo.
- {Get of Perejil picado.
- {Take of Sal.
- {Take of Pimienta.
- {Make ready 1 of yema de huevo.
- {Make ready 2 latas of tomate natural.
- {Take 300 grs of espaguetis.
- {Get of Pan rallado.
- {Prepare 1 of cebolla picada.
- {Take of Orégano.
Steps to make Espaguetis de película:
- Mezclar los ingredientes para las albóndigas (la carne, el huevo, perejil, ajo picado, la yema de huevo y hacer una masa). Hacer las bolas que queden todas iguales, pasar pon pan rallado y freír. Sofreír la cebolla, añadir el tomate y el orégano y cocer unos 20 minutos..
- Cocer los espaguetis según las recomendaciones del paquete y escurrir. Es importante que no los enjagueis y poner las albóndigas con salsa de tomate encima de los espaguetis con la salsa caliente..
- Ver la secuencia de la película de la Dama y el vagabundo y a vuestros peques les encantará 😉😉.
So that's going to wrap this up with this exceptional food espaguetis de película recipe. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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